Ponedeljak, 18. Jun 2018, 23:10:39

 • Banquise
 • Ral 45
 • Spring
 • Vera 45
 • Yes
 • Zama 45
 • Allumia Touch
 • Touch
 • Personal
 • Tecnopolimero
 • Vera 44
 • Zama 44

Elektrogalanterija

Modularni program elektrogalanterije Ave nudi fleksibilna i prilagodljiva rešenja za sve tipove objekata. Dizajniran je sa pažnjim, osluškujući potrebe krajnjih korisnika i zahteve profesionalnih elektroinstalatera, objedinjujući nekoliko najvažnijih aspekata: kvalitet izrade, jednostvnost instalacije, inovativna rešenja, funkcionalnost i prefinjen dizajn. 

Glavna prednost modularne elektrogalanterije jeste to što omogućava racionalno izvođenje elektroinstalacija tako da se u potpunosti mogu prilagoditi potrebama korisnika. Pored toga, moguće su i jednostavne naknadne izmene budući da se montaža i uklanjanje svakog modula vrši individulano. Bilo da je reč prekidaču, dimeru, šuko utičnici, telefonskoj ili TV priključnici moguće ih je montirati i međusobno kombinovati u okviru jedne instalacione kutije.

Ave može da ponudi sve vrste modula potrebne za kompletiranje elektroinstalacija u savremenim objektima: prekidače, tastere, utičnice raznih standarda, tv-fm-sat priključnice, telefonske i računarske priključnice, IC senzore za kontrolu rasvete, panik svetiljke, dimere, dvosmerne tastere za roletne, elektronska i elektromehanička zvona, regulatore nivoa zvuka i ugradne zvučnike, elektronske termostate za regulaciju ambijentalne temperature, programabilne tajmere i još mnogo toga.

Proizvodi u okviru Ave modularnog programa podeljeni su u dve osnovne serije – Sistem 44  i Sistem 45.

Novi, Sistem 44 je vizuelno moderniji ali funkcionalno i po kvalitetu veoma sličan starijem i u praksi dokazanom Sistemu 45. Pored savremenog dizajna i prefinjene završne obrade Sistem 44 karakteriše još i tehnički usavršen i patentiran mehanizam za kačenje modula kao i uvođenje novog, inovativnog Ave Touch programa koji se po svom konceptu i inovacijama, a pre svega primenom modula osetljivih na dodir potpuno izdvaja od tradicionalne elektrogalanterije. Program Ave Touch obuhvata prekidače, tastere, dimere, dvosmerne tastere za roletne i tastere za zvona koji su skriveni iza elegantne staklene ili aluminijumske maske i koji su osetljivi na dodir ili čak na prolazak prsta u neposrednoj blizini maske.

Tradicionalni Sistem 45 se kroz dugogodišnju upotrebu dokazao u praksi i zauzeo vodeće mesto na tržištu koristeći svoj najveći adut – odnos cena/kvalitet. Kao što to danas čini Ave Touch, tako je i Sistem 45 u svojevremeno postavio visoke standarde u tehničkom i inovativnom smislu koji ga i danas, nakon skoro 2 decenije upotrebe čine konkuretnim i veoma traženim na tržištu. 


RAZLIKE IZMEĐU SISTEMA 44 I SISTEMA 45

    SISTEM 44 SISTEM 45
1. Nosač modula (armatura) Armatura 3M Sistem 45
Armatura 3M Sistem 45
  Max. broj modula u jednom redu 7 modula 6 modula
3. Max. broj modula u dva reda 12 (6+6) modula 10 (5+5) modula
4. Max. broj modula u tri reda / 15 (5+5+5) modula
5. Max. broj modula u četiri reda / 20 (5+5+5+5) modula
6. Boja i dizajn modula  Prekidač Domus 1M S44Prekidač Life 1M S44Prekidač Allumia 1M S44 Prekidač Banquise 1M S44Prekidač Noir 1M S44Prekidač Blanc 1M S44
7. Dizajn maski