Ponedeljak, 18. Jun 2018, 23:11:05

Elektrogalanterija - sistem 44

Elektrogalanterija - sistem 45

 • SISTEM 45 - komercijalni katalog elektrogalanterije

  Modularni prekidači, tasteri, dimeri, šuko utičnice, TV priključnice, telefornske i računarske priključnice, ambijentalni termostati, tajmeri i druga modularna elektroinstalaciona oprema. Veliki izbor boja, materijala i dizajnerskih rešenja. Veoma ekonomična serija proizvoda namenjena za sve vrste objekata i za korisnike koji teže ka racionalnim rešenjima.

 • Plastične maske YES 45 - brošura

  Maske Yes 45 od tehnopolimera su klasičnog i funkcionalnog dizajna sa veoma povoljnim odnosom cene i kvaliteta, pa kao takve zapaženo mesto zauzimaju i u skromnim i u ekskluzivnim ambijentima. Raspoložive su u 16 boja i svaku od njih je moguće kombinovati sa modulima iz Sistema 45, bele, crne, sive ili bež boje.

 • Plastične maske SPRING - brošura

  U bojama dragog kamenja – rubina, opala i ćilibara ove maske biće veoma elegantan detalj u enterijerima klasičnog i otmenog stila, a osvežavajuće boje plave, zelene i sive odlično će pristajati moderno opremljenim prostorijama u kojima dominiraju boje prirode. Mogu se kombinovati sa modulima iz Sistema 45, bele, crne, sive ili bež boje.

 • Metalne maske ZAMA 45 - brošura

  Maske Zama izrađene su od metala i proizvode se u 22 različite boje. Zahvaljujući širokoj paleti boja, elegantnom dizajnu i kvalitetnim materijalima izrade u ovoj seriji maski zasigurno možete pronaći rešenje koje odgovara Vašim potrebama. Mogu se kombinovati sa modulima iz Sistema 45, bele, crne, sive ili bež boje.

 • Metalne maske BANQUISE sa svetlećim indikatorom - brošura

  Maske Banquise se izdvajaju od ostalih maski po integrisanom svetlosnom indikatoru male potrošnje koji je pozicioniran u donjem delu maske i omogućava njeno lako uočavanje u mraku. Izrađene su od metala i svojim otmenim izgledom razbijaju monotoniju zidova i skreću pažnju na sebe. Mogu se kombinovati sa modulima iz Sistema 45 bele, crne, sive ili bež boje.

 •  

Ugradne instalacione kutije i razvodne table

Nadgradne kutije i kućišta

Kućna automatika

Hotelski menadžment

Sigurnosni sistemi

Ventilacija