Ponedeljak, 18. Jun 2018, 23:14:38

Najčešće postavljana pitanja

Imate pitanje za nas?
 • Da li je kod vas u predstavništvu moguće kupiti Ave proizvode?

  Predstavništvo Ave Balcanica se ne bavi prodajom Ave opreme već isključivo pružanjem tehničke i komercijalne podrške Ave distributerima, partnerima i saradnicima. Informacije o Ave prodajnim mestima možete videti na stranici Prodajna Mreža

 • Gde je moguće uživo videti Ave proizvode?

  U okviru predstavništva Ave Balcanica postoji izložbeni salon gde možete videti veliki deo Ave proizvodnog programa i dobiti sve neophodne tehničke informacije.

 • Gde mogu kupiti Ave elektrogalanteriju?

  Za kupovinu i cene Ave elektrogalanterije obratite se nekom od ovlašćenih Ave distributera. Informacije o Ave prodajnim mestima možete videti na stranici Prodajna Mreža.

 • Zainteresovan(a) sam za realizaciju sistema kućne automatike Ave. Kome mogu da se obratim radi konsultacija, izrade idejnog rešenja, dobijanja ponude i slično?

  Za sve informacije, konsultacije, pomoć oko projektovanja, kao i za davanje ponuda koje se odnose na sistem kućne automatike Ave obratite se direktno nama u predstavništvu Ave Balcanica.

 • Kome mogu da se obratim radi konsultacija, pomoći oko projektovanja i dobijanja ponude za sisteme hotelskog menadžmenta Ave?

  Za sve informacije, konsultacije, pomoć oko projektovanja, kao i za davanje ponuda koje se odnose na sistem hotelskog menadžmenta Ave obratite se direktno nama u predstavništvu Ave Balcanica.

 • Šta je modularna elektrogalanterija?

  Modularna elektrogalanterija podrazmeva prekidače, tastere, šuko utičnice, TV priključnice, telefonske priključnice i slične uređaje koji se proizvode u formi modula i koji se kao takvi mogu slagati jedan do drugog u instalacione kutije, u tačno onoj kombinaciji koja je vama potrebna. Veličina instalacione kutije određuje maksimalan broj modula koji možete ugraditi. Nezavisno od modula biraju se maske koje se izrađuju od različitih materijala i u različitim bojama. Detalje o modularnoj elektrogalanteriji Ave možete videti ovde »

 • U čemu je razlika između elektrogalanterije iz Sistema 44 i Sistema 45?

  Najznačajnije razlike između Sistema 44 i Sistema 45 ogledaju se u konstrukcijskim rešenjima, dizajnu i dimenzijama modula i maski. Sistem 44 je konstrukcijski usavršena serija elektrogalanterije koja se veoma lako instalira. Sistem 45 je nešto starija, finansijski veoma povoljna serija elektrogalanterije. Detalje o razlikama izmedju Sistema 44 i Sistema 45 možete videti ovde »

 • Da li se mogu kombinovati moduli i maske Sistema 44 i Sistema 45?

  Maske Sistema 44 nije moguće kombinovati sa modulima iz Sistema 45 i obratno, budući da Sistem 44 i Sistem 45 koriste različite armature (nosače modula i maski).

 • Da li se Ave prekidači i utičnice mogu ugrađivati u ugradne kutije drugih proizvođača?

  Dimenzije okruglih kutija Ø60mm za 2 modula, kao i pravougaonih kutija za 3, 4, 6 (odnosno 7) modula su standardizovane. Ave elektrogalanterija se može ugrađivati u kutije pomenutih dimenzija bilo kog proizvođača, ukoliko se proizvođač pridržava važećih standarda. Radi sigurnosti savetujemo da upotrebljavajte kutije poznatih proizvođača.