Sreda, 27. Oktobar 2021, 06:25:17

Dodirnite emociju

Pretraga po kodu proizvoda

Najčešće postavljana pitanja

Predstavništvo Ave Balcanica se ne bavi prodajom Ave opreme već isključivo pružanjem tehničke i komercijalne podrške Ave distributerima, partnerima i saradnicima. Informacije o Ave prodajnim mestima možete videti na stranici Prodajna Mreža
U okviru predstavništva Ave Balcanica postoji izložbeni salon gde možete videti veliki deo Ave proizvodnog programa i dobiti sve neophodne tehničke informacije.
Za kupovinu i cene Ave elektrogalanterije obratite se nekom od ovlašćenih Ave distributera. Informacije o Ave prodajnim mestima možete videti na stranici Prodajna Mreža.
Za sve informacije, konsultacije, pomoć oko projektovanja, kao i za davanje ponuda koje se odnose na sistem kućne automatike Ave obratite se direktno nama u predstavništvu Ave Balcanica.
Za sve informacije, konsultacije, pomoć oko projektovanja, kao i za davanje ponuda koje se odnose na sistem hotelskog menadžmenta Ave obratite se direktno nama u predstavništvu Ave Balcanica.
Dimenzije okruglih kutija Ø60mm za 2 modula, kao i pravougaonih kutija za 3, 4, 6 (odnosno 7) modula su standardizovane. Ave elektrogalanterija se može ugrađivati u kutije pomenutih dimenzija bilo kog proizvođača, ukoliko se proizvođač pridržava važećih standarda. Radi sigurnosti savetujemo da upotrebljavajte kutije poznatih proizvođača.