Četvrtak, 23. Septembar 2021, 20:13:34

Dodirnite emociju

Pretraga po kodu proizvoda

Sistemi za Ventilaciju DOMUS AIR

23.04.2014

 

KUĆNI I INDUSTRIJSKI VENTILATORI

Asortiman kućnih i industrijskih ventilatora Domus AirAve s.p.a vam predstavlja
sasvim novi segment u ponudi - sisteme za ventilaciju DOMUS AIR, vrhunski brend kompanije koja posluje više od sto godina u oblasti električne i elektronske opreme. Na rapolaganju je veliki izbor kućnih i industrijskih ventilatora koji se mogu pohvaliti izuzetnim kvalitetom, veoma niskim nivoom šuma i visokim stepenom iskorišćenja. Pored ovoga, Domus Air karakteriše savršena estetska usklađenost (iste linije, isti dizajn, sjajnobela plastika RAL9010) sa serijom elektrogalanterije Domus 100 i Domus Touch koja kombinuje eleganciju i tehnološke karakteristike skrivenih komandi osetljivih na dodir.

Raspoloživo je nakoliko serija kućnih niskošumnih ventilatora koji se razlikuju po dizajnu i tehnologiji rada. Pored uobičajenih aksijalnih ventilatora možemo ponuditi napredne modele centrifugalnih i kombinovanih ventilatora sa visokim stepenom iskorišćenja.  U zavisnosti od konkretnog modela i dodatne opreme, ventilatori Domus Air mogu se montirati na zid, na prozore ili se direktno ugraditi u ventilacione cevi prečnika 100, 120, 150 ili 200mm.

 

TOPLOTNI REKUPERATORI

Toplotni rekuperatori Domus Air koji se mogu integrisati sa Ave sistemom kućne automatike
Posebno izdvajamo sistem ventilacije sa rekuperatorom toplote koji se može integrisati sa Ave sistemom kućne automatike i koji obezbeđuje minimalne gubitke energije prilikom ventilacije, povećavajući energetsku efikasnost objekta.