Dizajn

Allumia: KOMBINACIJA ELEGANCIJE I TEHNOLOGIJE

Serija Sistem 44 kompanije AVE obogaćena je novim revolucionarnim maskama od prirodnog buršenog aluminijuma sa Ave Touch tehnologijom. Maska od brušenog aluminijuma presečena je crnom horizontalnom trakom po sredini kroz koju se diskretno probija LED svetlo plave boje koje olakšava pronalaženje komande u mraku. Nežna reljefasta površina na maski precizno određuje mesto komande, a diskretni zvuk "klik"  čuje se nakon svakog uključivanja ili isključivanja prekidača.


Serija ALLUMIA usklađena sa dizajnom kućne automatike AVE


Savremena tehnologija i jedinstveni dizajn učiniće vaš dom modernim, a svaka prostorija odisaće elegancijom i ekskluzivnošću. Klizna maska je naročito inventivna i ostavlja snažan vizuelni efekat. Ova klizna maska prekirva šuko utičnice i garantuje dodatnu bezbednost. Takođe, zahvaljujući plavoj LED lampici iza maske, simbol utičnice diskretno svetli i u mraku.

Serija Allumia Touch je, osim zvona za ulazna vrata, upotpunjena nizom svetlećih simbola koji obeležavaju izlaz, zabranjeno pušenje, informacije, pravce kretanja i sl. koji su naročito pogodni za javne prostorije. Postoji, takođe, i nova verzija maski sa komandama za lica sa posebnim potrebama koje mogu biti personalizovane sa obaveštenjima i simbolima, otpornim na grebanje i brisanje, na površini maske. Ove komande se aktiviraju blagim dodirom površine maske na bilo kom delu.


Upotreba Allumia Touch maski proširuje se i na sistem kućne automatike: naša inovativna rešenja čine život jednostavnijim, garantuju bezbednost, komfor i štede energiju. Elegantan i sofisticiran ekran osetljiv na dodir sa maskom od brušenog aluminijuma omogućava kontrolu svih funkcija električnog sistema u vašem domu ili poslovnom prostoru samo jednim jednostavnim dodirom: kontrolu svetla, roletni, protivprovalnog sistem, temperature, alarma za curenje vode i gasa, sistema ozvučenja kao i potrošnje energije, vode i gasa.

GALERIJA:


Allumia prelidači sa maksom Vera 44 od brušenog alumijuma
Allumia moduli sa maskom Vera 44 od drveta u boji izbeljeni hrast
Allumia moduli sa maskom Vera 44 od stakla u sjajnocrnoj boji
Allumia Touch prekidači osetljivi na dodir sa maskom od brušenog aluminijuma
Allumia Touch kućna automatika, programabilni tasteri osetljivi na dodir sa maskom od brušenog alumijiuma
Allumia Touch šuko utičnice sa kliznom maskom od brušenog alumijuma
Allumia prekidači sa maskom Personal od tehnopolimera
Allumia moduli sa maskom Zama 44 od metala sa teksturom grafita
Allumia šuko utičnice sa maskom Personal od tehnopolimera u boji alumijuma
Allumia prekidači sa maskom Tehnopolimero od plastike u boji alumijuma
Allumia šuko utičnice sa maskom Vera 44 od brušenog aluminijuma
Allumia svetlosna LED signalizacija sa simbolom konferencijske sale
Touch screen dijagonale 12" za upravljanje sistemom kućne automatike, sa maskom od brušenog aluminijuma
Video interfon sa funkcijama kućne automatike, sa maskom od brušenog aluminijuma
Bezkontaktni čitač kartica sa maskom Allumia od brušenog aluminijuma