Softver za umreženi sistem hotelskog menadžmenta

Softver je taj koji objedinjuje ceo sistem hotelskog menadžmenta, uvodi dodatne mogućnosti kontrole, nadzora, integracije sa novim tehnologijama i funkcionalno prilagođava sistem potrebama savremenog hotela.


Softver za umreženi sistem hotelskog menadžmenta


Nadgledanje soba je veoma jednostavno i intuitivno. Svaka soba je predstavljena karticom, a različita boja kartice vam već na prvi pogled signalizira status sobe tj. da li je soba zauzeta, slobodna, iznajmljna ili nije. Grafički simboli unutar kartice obezbeđuju dodatne informacije kao na primer signalizaciju "ne uznemiravaj", SOS poziv, otvorenost vrata ili prozora, prisustvo sobarice, obezbeđenja ili drugog osoblja u sobi.


Jednostavan meni za navigaciju u vidu kartica omogućava brzo i lako kretanje sa jednog sprata na drugi i pristup željenim sobama.


Softver za umreženi sistem hotelskog menadžmenta


Svakoj prostoriji u okviru hotela može se direktno pristupiti radi detaljnijieg uvida u stanje sobe, radi konfigurisanja parametara grejanja i klimatizacije, resetovanja različitih alarma i slično. Iz ovog prozra moguće je takođe kontrolisati određene strujne krugove rasvete u sobama, motorizovane roletne, zavese, mini bar.


Softver, takođe, omogućava evidentiranje i naknadno pregledanje istorije događaja kao na primer ostvarenih ulazaka/izlazaka za svaku prostoriju, kako za goste tako i za osoblje hotela. Ave softver je moguće instalirati na jednu ili više radnih stanica i upravljati sistemom iz lokalne racunarske mreže. U slučaju potrebe omogućeno je povezivanje na sistem preko interneta radi pružanja brze tehničke podrške, što je od velikog značaja za svaki hotel.


Pored ovog, ostvarena je puna integracija sa globalno najzastupljenijim softverom za hotelsko poslovanje – Opera, kompanije Micros Fidelio.


Zahvaljujući AVE softveru, funkcionalnost, jednostavnost upotrebe i prilagodljivost grafičkog okruženja podignuti su na najviši nivo, a hotel se nalazi u potpunosti pod vašom kontrolom.