Sreda, 08. Decembar 2021, 08:41:19

Dodirnite emociju

Pretraga po kodu proizvoda

Sistemi za signalizaciju provale

Veoma važan segment u proizvodnom programu Ave čine sistemi za signalizaciju provale. Reč je o rešenjima za male i srednje objekte različitog tipa (stambene, poslovne, industrijske, ugostiteljske i slične). U ovom segmentu Ave se opredelio za klasična protiv provalna rešenja koja će zadovoljiti zahteve velike većine korisnika, pružiti pouzdan rad bez lažnih alarma i na taj način povećati bezbednost objekata i ljudi u njima.

Mogućnosti protiv provalnog sistema Ave - rešenje sa proširivom centralom AF998EXP


U zavisnosti od veličine, procene bezbednosnog rizika i arhitekture štićenog objekta vrši se izbor odgovarajuće protiv provalne centrale kao osnove celog sistema. U Ave ponudi nalaze se centrale za signalizaciju provele kapaciteta od 4 do 32 zone, u žičnoj, bežičnoj ili kobinovanoj izvedbi. Sve centrale imaju mogućnost automatske signalizacije alarma preko telefonske linije do krajnjeg korisnika ili do kompanija koje pružaju usluge 24-časovnog nadzora i fizičko tehničkog obezbeđenja objekata. Kao dodatna mogućnost tu je i GSM signalizacija alarma na mobilni telefon korisnika.

Neke od centrala je moguće integrisati sa Ave sistemom pametne kuće što dodatno podiže nivo bezbednosti, omogućava vizuelizaciju protiv provalnog sistema na Touch Screen-u i time pojednostavljuje upravljanje za krajnjeg korisnika.

U sklopu Ave sistema za signalizaciju provale, pored pomenute centralne opreme, dostupna je i sva neophodna periferna oprema:


  • pasivni infracrveni detektori prisustva
  • dualni infracrveni/mikrotalasni detektora prisustva
  • magnetni kontakati za različite namene (ugadni, nadgradni, za blindirana vrata...)
  • infracrvene barijere za vrata i prozore
  • kodirani kontaktni i bezkontakni privesci za aktiviranje/deaktiviranje sistema
  • svetlosna i zvučna alarmna signalizacija itd.


Za više informacija o sistemima za signaliaciju provale preuzmite sledeću dokumentaciju:


Sigurnosni sistemi Ave - komercijalni katalog