Utorak, 18. Jun 2024, 00:31:29

Dodirnite emociju

Pretraga po kodu proizvoda

AVE BALCANICA d.o.o.

Ave Balcanica d.o.o. je predstavništvo italijanske kompanije AVE s.p.a za teritoriju Balkana, koje je osnovano 2007. godine sa ciljem da lokalnom tržištu predstavi vrhunski svetski brend koji se, pre svega svojim kvalitetom i tradicijom dužom od jednog veka, spontano nametnuo kao lider na svetskom tržištu u oblasti elektroinstalacione opreme. Ave Balcanica je na teritoriji Balkana formirala prodajnu mrežu ovlašćenih distributera i to u Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Albaniji.

Ciljevi

Jedan od naših dugoročnih ciljeva, za koji se snažno zalažemo, jeste da razvijemo optimalan broj prodajnih i tehničkih centara na teritoriji svih država za koje smo kao predstavništvo nadležni. U skladu sa ubrzanim rastom potražnje za AVE proizvodima, želimo da omogućimo svim sadašnjim i budućim korisnicima da opremu AVE mogu kupiti u svom regionu, a da pri tome mogu računati na brzu i kvalitetnu tehničku podršku. Shodno tome, uvek smo otvoreni za uspostavljanje saradnje sa novim potencijalnim distributerima i tehničko-servisnim centrima. Sve one koji nalaze interes u saradnji sa svetski priznatom kompanijom kao što je AVE, pozivamo da nas kontaktiraju kako bismo se upoznali i razmotrili mogućnosti za otpočinjanje zajedničkog poslovanja.

Aktivnosti

Jedan od osnovnih zadataka predstavništva jeste pružanje tehničke i komercijalne podrške, pre svega našim distributerima, zatim našim saradnicima kao što su projektantske i arhitektonske kuće, izvođačke firme, ali isto tako i krajnjim korisnicima.

U sklopu tehničke podrške, sa namerom da sve zainteresovane ljude iz struke što bolje upoznamo sa tehničkim karakteristikama i mogućnostima opreme AVE, stručni tim Ave Balcanica u prostorijama predstavništa organizuje tehničke prezentacije, seminare i obuke stvarajući na taj način preduslove za eventualnu buduću saradnju.

Predstavljanje na tehničkim sajmovima, marketinška aktivnost kako u štampanim tako i u elektronskim medijima, takođe predstavljaju aspekte kojima poklanjamo posebnu pažnju.

Ističemo

Posebno ističemo da AVE može da ponudi kompletna rešenja za automatizaciju hotelskih, stambenih i poslovnih objekata kroz funkcije kontrole pristupa, kontrole grejanja i klimatizacije, rasvete, roletni i mnogih drugih aspekata. S obzirom da je izgradnja energetski efikasnih objekata sve aktuelnija tema, kao i da se energetska sertifikacija zgrada danas postavlja kao zakonska obaveza, AVE sistemi kućne automatike i hotelskog menadžmenta mogu dati značajan doprinos u povećanju energetske efikasnosti odnosno uštedi energije, povećavajući istovremeno stepen komfora i bezbednosti.

PlanPlus mapa

Google mapa

Izložbeni salon