Utorak, 18. Jun 2024, 02:05:43

Dodirnite emociju

Pretraga po kodu proizvoda

Ave

AVE S.p.A.

Kompanija AVE S.p.A. osnovana davne 1904. godine kao porodična firma, prva je italijanska kompanija koja je počela proizvodnju i prodaju elektroinstalacionog materijala i opreme. Sedište kompanije AVE od njenog osnivanja nalazi se u gradu Breša, na severu Italije, a njeni proizvodi se prodaju u više od 60 država širom sveta. Sa iskustvom dužim od jednog veka i pet generacija na čelu kompanije, negujući i ne zaboravljajući tradiciju, AVE u kontinuitetu kreira svetsko tržište elektroinstalacione opreme i sa preko 200 patenata neprekidno postavlja nove standarde u tehničkom i estetskom smislu.

Kao temelj dobrog poslovanja, od samog osnivanja, AVE neguje dobre međuljudske odnose sa svojim zaposlenima koji se zasnivaju na pravim porodičnim vrednostima i na međusobnom poštovanju. Pored toga, neprekidno traganje za novim idejnim rešenjima, projektovanje i razvoj novih proizvoda, precizna izrada i prefinjena završna obrada omogućavaju kompaniji AVE da samouvereno ponudi svoje proizvode na svetskom tržištu.

AVE danas u svom asortimanu ima preko 3000 različitih proizvoda iz oblasti modularne elektrogalanterije, elektroinstalacione opreme, sistema kućne automatike i hotelskog menadžmenta, sistema za signalizaciju provale i sistema za dojavu požara. Svi proizvodi se kompletno izrađuju u Italiji gde prolaze stroge kontrole kvaliteta u svim fazama proizvodnje, a sam kvalitet potvrđuje i petogodišnja garancija. Pored inventivnih i visokotehnoloških karakteristika, naše proizvode odlikuje prefinjen, elegantan i potpuno jedinstven italijanski dizajn.

Ave, od 1904. kroz istoriju električne energije

Ave, od 1904. kroz istoriju električne energije