Sreda, 27. Oktobar 2021, 07:26:36

Dodirnite emociju

Pretraga po kodu proizvoda

Elektrogalanterija

Modularni program elektrogalanterije Ave nudi fleksibilna i prilagodljiva rešenja za sve tipove objekata. Dizajniran je sa pažnjim, osluškujući potrebe krajnjih korisnika i zahteve profesionalnih elektroinstalatera, objedinjujući nekoliko najvažnijih aspekata: kvalitet izrade, jednostvnost instalacije, inovativna rešenja, funkcionalnost i prefinjen dizajn. 

Glavna prednost modularne elektrogalanterije jeste to što omogućava racionalno izvođenje elektroinstalacija tako da se u potpunosti mogu prilagoditi potrebama korisnika. Pored toga, moguće su i jednostavne naknadne izmene budući da se montaža i uklanjanje svakog modula vrši individulano. Bilo da je reč prekidaču, dimeru, šuko utičnici, telefonskoj ili TV priključnici moguće ih je montirati i međusobno kombinovati u okviru jedne instalacione kutije.

Ave može da ponudi sve vrste modula potrebne za kompletiranje elektroinstalacija u savremenim objektima: prekidače, tastere, utičnice raznih standarda, tv-fm-sat priključnice, telefonske i računarske priključnice, IC senzore za kontrolu rasvete, panik svetiljke, dimere, dvosmerne tastere za roletne, elektronska i elektromehanička zvona, regulatore nivoa zvuka i ugradne zvučnike, elektronske termostate za regulaciju ambijentalne temperature, programabilne tajmere i još mnogo toga.

Novi, Sistem 44 je vizuelno moderniji ali funkcionalno i po kvalitetu veoma sličan starijem i u praksi dokazanom Sistemu 45. Pored savremenog dizajna i prefinjene završne obrade Sistem 44 karakteriše još i tehnički usavršen i patentiran mehanizam za kačenje modula kao i uvođenje novog, inovativnog Ave Touch programa koji se po svom konceptu i inovacijama, a pre svega primenom modula osetljivih na dodir potpuno izdvaja od tradicionalne elektrogalanterije. Program Ave Touch obuhvata prekidače, tastere, dimere, dvosmerne tastere za roletne i tastere za zvona koji su skriveni iza elegantne staklene ili aluminijumske maske i koji su osetljivi na dodir ili čak na prolazak prsta u neposrednoj blizini maske.

    SISTEM 44
1. Nosač modula (armatura) Armatura 3M Sistem 45
2. Max. broj modula u jednom redu 7 modula
3. Max. broj modula u dva reda 12 (6+6) modula
4. Max. broj modula u tri reda /
5. Max. broj modula u četiri reda /
6. Boja i dizajn modula Prekidač Domus 1M S44Prekidač Tekla 1M S44Prekidač Allumia 1M S44Prekidač Life 1M S44