Utorak, 18. Jun 2024, 01:03:05

Dodirnite emociju

Pretraga po kodu proizvoda

Uvod

Sistem za hotelski menadžment Ave ne odlikuje samo prefinjen dizajn, već i visok stepen pouzdanosti. Svaka soba može se nadgledati sa centralnog računara na recepciji u realnom vremenu. Domina Hotel obezbeđuje optimizaciju i kontrolu potrošnje energije za svaku sobu pojedinačno, čime se ostvaruju značajne uštede, konstantno, tokom cele godine. Može se integrisati sa sistemom kućne automatike DOMINAplus (touch screen, komande i aktuatori)...

Prefinjen dizajn sistema hotelskog menadžmenta Ave

RAZLOZI ZBOG KOJIH TREBA ODABRATI SISTEM HOTELSKOG MENADŽMENTA

1. Zbog smanjenja troškova upravljanja
Automatizacija omogućava veću efikasnost i pojednostavljuje upravljanje sistemom omogućavajući višestruku uštedu energije (do 35/40%) na osvetnjenju, grejanju, itd.

2. Zbog bezbednosti objekta
Automatizacija objekta omogućava veoma visok nivo bezbednosti koji garantuje sprečavanje krađa i/ili provala.

3. Zbog osećaja prestiža
Klijent će biti zadivljen osećajem luksuza, kvaliteta i izuzetne efikasnosti koji hotelu daju dodatnu vrednost.

4. Zbog praćenja razvoja najnovije tehnologije
U današnje vreme svi hoteli koji se žele izdvojiti po kvalitetu svojih usluga moraju svojim gostima ponuditi nešto jedinstveno.

5. Zbog potpune kontrole objekta
Sistem hotelskog menadžmenta omogućava upotrebu neposrednog korisničkog interfejsa kojim se može upravljati svim uređajima u objektu kao i nadgledati osoblje/gosti hotela.

TEHNOLOGIJA

Ave sistemi hotelskog menadžmenta funkcionišu na principu beskontaktnih tehnologija (Mifare i 125kHz). Pristupne kartice izrađene ovom tehnologijom u potpunosti su bezbedne, ne dozvoljavaju neovlašceno umnožavanje i programiraju se za svakog korisnika posebno, zbog čega ste vi i vaši klijenti potpuno zaštićeni od eventualnih zloupotreba. Mogužnost integracije sistema elektronskog plaćanja (Ave ne pruža ovu uslugu) omogućava da klijentima ponudite potpuno novi niz usluga dostupnih primenom iste korisničke kartice, koja u tom slučaju postaje deo platnog sistema u okviru hotela.

EFIKASNOST I UŠTEDA ENERGIJE

Centralizovani nadzor sa recepcije dozvoljava stalni uvid i informisanost o stanju sobe i omogućava brzo delovanje u cilju ispravljanja nedostataka u kvalitetu usluge. Pored ovoga, Domina Hotel obezbeđuje optimizaciju i kontrolu potrošnje energije za svaku sobu pojedinačno, čime se ostvaruju značajne uštede, konstantno, tokom cele godine. Rezultat primene ovog sistema jesu zadovoljni korisnici, efikasnije poslovanje i umanjeni tekući troškovi.

INTEGRACIJA

Sistem Domina Hotel kompanije Ave može se integrisati sa sistemom kućne automatike DOMINAplus (touch screen, komande i aktuatori). Pomoću specijalnog softverskog interfejsa može se integrisati sa sistemom za hotelsko poslovanje “Opera” kompanije Mikros Fidelio i sa centralizovanim sistemima klimatizacije VRV/VRF "Daikin" i "Mitsubishi".


FLEKSIBILNOST

Ave Domina Hotel se jednostavno prilagođava svačijim potrebama bilo da je reč o mogućnostima, dizajnu ili ceni. Stand-Alone sistem je vrlo pogodan za upravljanje malim hotelima jer je vrlo jednostavan i ekonomičan, savršen za okruženja koja ne zahtevaju suviše sofisticirana rešenja. Domina Hotel se prilagođava rastućim potrebama objekta kroz široke mogućnosti umreženog sistema. Ukoliko se vremenom planira proširivanje objekta i za to postoji idelno rešenje. Ave Domina Hotel uz veoma male izmene može pratiti proširivanje objekta, a da pri tom ne zahteva prepravke na postojećim instalacijama. Na taj način imate mogućnost da racionalno rasporedite vaše investicije tokom vremena.

Standardna hotelska sobe - elementi sistema hotelskog menadžmenta Ave

ESTETIKA

Maske čitača kartica i ostale elektrogalanterije mogu se u potpunosti prilagoditi vašim potrebama. Na njima je moguće otisnuti logo hotela, broj sobe ili sličnu oznaku, dajući na taj način vašem hotelu jedinstven i osoben izgled. Maske se izrađuju od različitih materijala i različitog su dizajna.


KOMFOR

Ave sistem hotelskog menadžmenta je na usluzi klijnetu kako bi mu obezbedio visok nivo komfora za vreme boravka u hotelu. Sobni termostat koji je veoma jednostavan za upotrebu, omogućava preciznu regulaciju sobne temperature. Sistem signalizacije omogućava gostu da signalizira osoblju hotela da ne želi da ga iko uznemirava za vreme boravka u sobi. U tom slučaju, niko od osoblja ne može greškom da pozvoni ili uđe u sobu.Za više informacija o sistemima hotelskog menadžmenta preuzmite sledeću dokumentaciju:

Hotelski menadžment Domina Hotel - tehnički katalog
Savremeni sistemi za upravljanje hotelima - brošura
Domina Hotel - dizajn - brošura

Za sve dodatne informacije o Ave proizvodima kontaktirajte službu tehničke podrške ili posetite naš izložbeni salon.

Ukoliko ste zainteresovani za cene hotelskog menadžmenta, molimo vas uputite nam zahtev za ponudu za konkretan projekat hotela na email adresu office@avespa.rs.

Ostavite komentar, primedbu ili sugestiju.